Степанов пообцяв, що медики отримають підвищену на 300% зарплату найближчим часом

Степанов пообцяв, що медики отримають підвищену на 300% зарплату найближчим часом
Максим Степанов запевнив, що всі кошти для нарахування підвищеної зарплати медикам були перераховані на місця

В середині квітня були перераховані всі кошти на місця

На початку квітня у міністерстві охорони здоров’я України був  підписаний наказ щодо виплати 300% окладів медикам, які працюють з хворими на коронавірус. Після цього були перераховані всі без виключення кошти на місця, всі медики мали отримати 300% посадового окладу за березень.

Про це сьогодні під час брифінгу сказав міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

«Вчора отримав численні сигнали з різних міст України про те, що кошти не так порахували, порахували за два дні роботи тощо. Сьогодні обов’язково підніму це питання на засіданні уряду», – сказав Степанов.

Зі слів міністра, виплата заробітної плати медикам, які працюють з хворими на Covid-19 складалась з двох етапів. перший – виплата зарплати за березень, другий –  зарплата з 1 квітня.

Максим Степанов поообцяв, що медики отримають підвищену на 300% зарплату за березень найближчим часом, бо сума коштів для цього була в повному обсязі перерахована.

Нагадаємо, станом на 9:00 6 травня в Україні зафіксовано 487 нових випадків коронавірусу, це на 121 випадок більше, ніж учора (366).

Загалом 6 травня в Україні 13 184 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 327 летальних, 2 097 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 487 нових випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: