Бойовики гатять з мінометів і танків: двоє воїнів постраждали

Бойовики гатять з мінометів і танків: двоє воїнів постраждали
Український воїн

Один український захисник зазнав поранення, другий – отримав бойове травмування

Від початку доби окупанти здійснили 31 обстріл позицій сил АТО застосовуючи заборонену Мінськими угодами зброю. Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО.

За його даними, на Донецькому напрямку із 120 мм мінометів й озброєння танків бойовики обстріляли наші опорні пункти в районі Павлополя та Пищевика. Також міномети калібру 120 мм агресор застосував по оборонцях Водяного і Новотроїцького, гранатомети і стрілецьку зброю – в районі Авдіївки, Гнутового, Водяного та Невельського, великокаліберні кулемети – неподалік Пищевика, Новотроїцького, Черненко і Талаківки. Крім цього, під Павлополем і Талаківкою агресор застосував БМП, стрілецьку зброю – поблизу Красногорівки, Лебединського та Шахти «Бутівка», а по захисниках Павлополя і Новотроїцького – вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку заборонені 120 мм міномети ворог застосував по українських позиціях поблизу Новоолександрівки, Катеринівки і Зайцевого. З мінометів калібру 82 мм вогонь вівся по оборонцях Новоселівки, Луганського, Новгородського та Зайцевого. Також під вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї потрапили наші укріплення в районі Кримського, з гранатометів – неподалік Зайцевого, а великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – під Новоселівкою.

Внаслідок ворожих обстрілів один український захисник зазнав поранення. Ще один наш воїн – отримав бойове травмування. Постраждалих військовослужбовців доправлено до лікувальних закладів та надано кваліфіковану медичну допомогу.

Нагадаємо, сьогодні через обстріл бойовиками російсько-окупаційних військ позицій сил АТО в районі Піщевика та Павлополя із озброєння танка, на деякий час було призупинено пропуск громадян на КПВВ «Гнутове», що знаходиться у безпосередній близькості.

Днями українські військовослужбовці, які виконують бойові завдання на лінії зіткнення, затримали чергового бойовика російсько-окупаційних військ.

За минулу добу бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 36 обстрілів позицій українських захисників. Противник продовжує грубо порушувати Мінські угоди застосовуючи заборонену зброю. Зокрема, окупанти застосували реактивну систему залпового вогню неподалік Лебединського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: