Бойовики продовжили обстріли в районі АТО: четверо військових поранені

Бойовики продовжили обстріли в районі АТО: четверо військових поранені
Український військовий

Зафіксовано 12 обстрілів українських позицій станом на 18 годину

У першу половину доби Великодня режим повного припинення вогню бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримувався. Станом на 18.00 зафіксовано 12 обстрілів українських позицій. Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО.

Зокрема на Донецькому напрямку з гранатометів та стрілецької зброї агресор вів вогонь по наших укріпленнях поблизу Водяного та двічі Лебединського. Також з гранатометів обстріляні українські опорні пункти неподалік Широкиного, з великокаліберних кулеметів – в районі Водяного, а зі стрілецької зброї – поблизу Авдіївки.

На Луганському напрямку із гранатометів різних систем обстріляні оборонці Кримського та Валуйського, а неподалік Світлодарська – вівся снайперський вогонь.

Унаслідок бойових дій чотири українські захисники отримали поранення. Постраждалих воїнів оперативно доправлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували ігнорувати «великоднє перемир’я» здійснивши 42 обстріли позицій українських захисників. Внаслідок ворожих обстрілів один український воїн зазнав поранення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: