Генштаб показав, як шведські інструктори навчають українських новобранців (фото)

Генштаб показав, як шведські інструктори навчають українських новобранців (фото)
Загалом 60 шведських інструкторів-офіцерів беруть участь у навчанні, яке очолює Велика Британія.   
фото: Генштаб

Українська рота складається з 200 новобранців-добровольців

Українських військових у Великій Британії навчаються шведські інструктори. Фото тренувань оприлюднив Генштаб ЗСУ.

«Навчання, проведене шведами, найкраще можна описати як стислий базовий тренінг для солдатів. Він триває п’ять тижнів і проходить на мальовничому навчальному полігоні.  Також там є данські та фінські військові у ролі тренерів», – йдеться у повідомленні.

Українська рота, яка зараз навчається, складається з 200 новобранців-добровольців, група яких різна за віком та попереднім досвідом.

Загалом 60 шведських інструкторів-офіцерів з полку Скараборга, Лейб-гусарського полку і драгунського полку Норланда, беруть участь у навчанні, яке очолює Велика Британія.   

Шведський персонал живе на базі, де проводиться базове навчання. База має стандарт, подібний до шведського тренувального полігону.

Українських новобранців навчають володінню різними видами зброї, а також навчають міжнародному праву та законам війни.         

Нагадаємо, триває двісті шістдесят третя доба російського широкомасштабного вторгнення. За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка і Новоселівське Луганської області та Торське, Бахмут, Білогорівка, Спірне, Торецьк, Красногорівка, Первомайське, Мар’їнка, Новомихайлівка і Павлівка на Донеччині. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

У звільнених населених пунктах Херсонської області тривають стабілізаційні заходи. Ворог продовжує фортифікаційне обладнання оборонних рубежів на лівому березі Дніпра.

                                                                                

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: