На колишню полонену донецьких бойовиків скоїли напад

На колишню полонену донецьких бойовиків скоїли напад
Це вже не перша спроба нападу на жінку

Жінка підірвалась на розтяжці поблизу свого будинку

На колишню полонену так званої «ДНР» Валентину Бучок було скоєно напад – жінка підірвалась на розтяжці у себе на подвір’ї. Про це 20 червня зранку повідомив керівник Східноукраїнського центру громадських ініціатив Володимир Щербаченко у Facebook.

Як зазначається, інцидент трапився поблизу Костянтинівки Донецької області.

«Здійснено напад на Валентину Бучок. Валентина, колишня полонена «ДНР», в’язниці МГБ ДНР «Ізоляція» сьогодні зранку підірвалася на розтяжці у себе на подвір’ї вдома в селі», – зазначив Щербаченко.

12_03

За його словами, це вже не перша спроба нападу на жінку.

«Валентина відверто і безстрашно свідчить про злочини т.зв «ДНР»,а також веде судовий процес проти корпорації ДТЕК. Це вже не перша спроба замаху на Валентину. Попередні замахи лишилися нерозслідуваними правоохоронними органами», – додав керівник Східноукраїнського центру. 

За попередніми даними, жінка жива та перебуває під наглядом лікарів. Подробиці щодо стану її здоров’я не повідомили, однак Щербаченко зазначив, що поранена Валентина могла говорити.

34_01

Інформацію про напад підтвердила також працівниця «Червоного хреста України» Тетяна Борисенко.

23_04

Валентина Бучок є свідком у справах про злочини так званої «ДНР», а також судиться з корпорацією ДТЕК. У 2017-му члени «ДНР» звинуватили жінку у шпигунстві й майже рік катували в полоні.

У жовтні 2019 до будинку постраждалої підкинули гранату, однак винних досі не знайшли.

Коментуючи інформацію про судову тяганину, корпорація ДТЕК зазначила, що у листопаді 2019 року Донецький апеляційний суд виніс постанову про задоволення позову Валентини Бучок. «Згідно з рішенням суду, в січні 2020 року ДТЕК Донецькі електромережі повністю виконав рішення суду і здійснив В. Бучок всі виплати, передбачені рішенням суду», - повідомили в корпорації.

У ДТЕК підкреслили, що з моменту вищеописаного рішення і по сьогоднішній день відкриті судові виробництва між Валентиною Бучок і ДТЕК Донецькі електромережі - відсутні.

У корпорації додали, що з 2018 року Валентина Бучок не перебуває в трудових відносинах із ДТЕК.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: