Над військовою частиною на Харківщини виявили безпілотник

Над військовою частиною на Харківщини виявили безпілотник
Літак Повітряних сил ЗСУ

Безпілотник був виявлений 23 березня вночі

У п’ятницю, 23 березня, близько 22 годин 45 хвилин, внутрішнім патрулем військової частини Повітряних сил Збройних сил України, що дислокується на Харківщині, було виявлено безпілотний літальний апарат (БПЛА), який здійснював некерований політ над адміністративно-господарською територією зазначеного військового об’єкту. Про це інформує командування Повітряних сил ЗСУ.

За його даними, після виявлення апарата було організовано пошук БПЛА силами патруля та чергового підрозділу. БПЛА та його власників було знайдено та передано до правоохоронних органів.

Командування Повітряних сил Збройних сил просить громадян утриматись від спроб проникнення на території військових частин, що охороняються.

«Використання безпілотних літальних апаратів - різного виду дронів - над військовими частинами, базами, складами та арсеналами буде вважатися порушенням, прирівняним до спроби проникнення на територію військового об’єкта. Тож будуть збиватися без попереджень над об’єктами або на підльоті до них», - наголошено у повідомленні.

Нагадаємо, Україна навчилася протистояти російським станціям РЕБ, які виводять з ладу наші безпілотники

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: