Ракетні удари по Харкову. Влада повідомила про наслідки

Ракетні удари по Харкову. Влада повідомила про наслідки
Росіяни вдарили по Харкову ракетами з комплексу С-300
фото з відкритих джерел

Постраждали п'ятеро містян

Російські окупанти завдали п’ять ракетних ударів по Холодногірському району Харкова. За попередньою інформацією, п’ятеро цивільних мешканців отримали поранення. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

Глава області зазначив, що росіяни вдарили по місту ракетами з комплексу С-300.

«За попередньою інформацією медиків, поранені 5 цивільних, стан потерпілих – легкий та середній, загрози життю немає», – заявив Синєгубов.

За його словами, екстрені служби продовжують ліквідовувати наслідки влучань ворожих ракет.

Оновлено. Згодом начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції в Харківській області Сергій Болвінов уточнив, що окупанти гатили по Харкову з ракетного комплексу «Іскандер К».

«Пошкоджені будівлі, п'ятеро поранених та семиметрова вирва. Росіяни знову калічать цивільних. Зруйновано стіни, вибиті шибки, а на місці наші працівники вже вилучили фрагменти корпусу, основу крила та механізм керування ракетного комплексу «Іскандер К», – зазначив він.

Фахівці вилучили фрагменти корпусу, основу крила та механізм керування ракетного комплексу «Іскандер К» на місці ракетних ударів у Харкові
Фахівці вилучили фрагменти корпусу, основу крила та механізм керування ракетного комплексу «Іскандер К» на місці ракетних ударів у Харкові
фото: Сергій Болвінов

За словами Болвінова, потерпілих доправили до лікарні.

Нагадаємо, що сьогодні приблизно об 11:10 у Харкові пролунала серія вибухів. 

До слова, у суботу в низці областей України оголошувалася повітряна тривога через загрозу застосування ворогом балістичного озброєння.

Як відомо, триває 570-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку.

На Мелітопольському напрямку в результаті штурмових дій Сили оборони мають частковий успіх в районах Вербового та Новопрокопівки Запорізької області, витісняють противника із займаних позицій та закріплюються на досягнутих рубежах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: