Росіяни накрили вогнем Балаклію, є загиблі (оновлено)

Росіяни накрили вогнем Балаклію, є загиблі (оновлено)
Окупанти обстріляли Харківщину з РСЗВ «Смерч»
фото: Олег Синєгубов/Телеграм

На місці атаки зараз працюють усі профільні служби

Сьогодні, 5 червня, увечері російські загарбники обстріляли Балаклію Харківської області. Внаслідок атак одна людина загинула, є поранені. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в Telegram.

«Російські окупанти вдарили по Балаклії. Станом на даний момент відомо про одного загиблого чоловіка та вісім поранених», – написав Синєгубов. 

Росіяни накрили вогнем Балаклію, є загиблі (оновлено) фото 1

При цьому він зазначив, що на місці атаки зараз працюють усі профільні служби.

Згодом стало відомо, що окупанти обстріляли Харківщину з РСЗВ «Смерч». Попередньо відомо про 9 постраждалих. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram-каналі.

«За попередніми даними, окупанти вдарили по Балаклії із РСЗВ «Смерч». За інформацією медиків екстреної допомоги, зараз вже дев’ять поранених, із них троє – у важкому стані», – написав Синєгубов.

Росіяни накрили вогнем Балаклію, є загиблі (оновлено) фото 2

Він розповів, що росіяни вдарили по приватному сектору, де виключно цивільна інфраструктура.

Нагадаємо, триває 467-ма доба широкомасштабної збройної агресії Росії проти України. Російська Федерація продовжує вести загарбницьку війну, не рахуючись із втратами.  Протягом доби противник завдав ракетного та 19 авіаційних ударів, здійснив близько 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На превеликий жаль, окрім зруйнованої інфраструктури, постраждали мирні люди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: