У Харкові п'яний священник УПЦ МП потрапив в аварію і влаштував гонки

У Харкові п'яний священник УПЦ МП потрапив в аварію і влаштував гонки
Нещодавно місцеві жителі збирали гроші для «отця» Богдана на лікування від цирозу печінки

Священник навіть не зміг назвати своє ім'я, бо був дуже сп’янілий та ледве стояв на ногах, - поліція

У Харкові п'яний священник УПЦ Московського патріархату Богдан Іванчук спричинив ДТП та намагався зникнути з місця події. Про це йдеться у повідомленні патрульної поліції Харківської області Police Control Ukraine

Як зазначили у поліції, нещодавно місцеві жителі збирали гроші для «отця» Богдана на лікування від цирозу печінки

Місцеве видання  Newsroom, поінформувало, що 55-річний протієрей УПЦ Московського патріархату сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння 22 квітня.

«Патрульні помітили в потоці автомобілів на одній із вулиці міста автомобіль, який рухався не адекватно. Спроби зупинити порушника не увінчалися успіхом, водій лише додав швидкості. Тоді патрульні розпочали переслідування авто. Врешті копи зупинили авто майже за містом. За кермом виявився святий отець, який навіть не зміг назвати своє ім'я, бо був дуже сп’янілий та ледве стояв на ногах», - йдеться на сторінці патрульних у соцмережі.

Також у поліції повідомили, що отримали повідомлення про ДТП без травмованих в Харкові на вулиці Клочківській. «Заявник повідомив, що водій авто Volkswagen Passat здійснив зіткнення з його автомобілем Lexus та поїхав в бік с.м.т. Мала Данилівка. На автомобілі п’яного священника виявили характерні пошкодження, що могли виникнути у результаті ДТП», - поінформували правоохоронці.

На п’яного керманича склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані сп'яніння.

Від огляду на стан сп'яніння за допомогою приладу Drager, а також у лікаря нарколога водій відмовився в присутності двох свідків. Тому священник отримав адмінпротоколи за ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст 122-4 КУпАП (залишення місця ДТП) та ч.1 ст. 130 КУпАП (відмова водія від огляду на стан алкогольного сп'яніння).

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: