У Кривому Розі знайшли хворого з Covid-19, який минулого тижня втік з лікарні

У Кривому Розі знайшли хворого з Covid-19, який минулого тижня втік з лікарні

Чоловік втік із лікарні 16 квітня

Фото: Первый городской

Чоловік повернувся в місце свого постійного перебування - реабілітаційний центр при Євангелістській церкві

У Кривому Розі виявили інфікованого коронавірусом Covid-19 чоловіка, який минулого тижня, 16 квітня, самовільно залишив інфекційну лікарню.

Про це повідомляє видання «Первый городской» із посиланням на главу Дніпропетровської облради Святослава Олійника в суботу, 25 квітня.

Як з'ясувалося, чоловік повернувся в місце свого постійного перебування - реабілітаційний центр при Євангелістській церкві. Медики провели 39 швидких тестів усередині цієї релігійної громади, шість виявилися позитивними. Хворих із підозрою на Covid-19 госпіталізували в інфекційну лікарню Кривого Рогу, а незабаром коронавірус у двох із них підтвердив і ПЛР-тест. Серед нових пацієнтів був і нещодавній втікач.

«Можна бути впевненими, що поширення через нього далі не пішло. Він відразу повернувся туди, де він перебував (у реабілітаційний центр - ред.)», - сказав Святослав Олійник.

Решту людей із релігійної громади помістили на обсервацію в міську лікарню №14. Медустанову взяли під охорону Нацгвардія і поліція.

До слова, мешканець Тернополя на обсервації в лікарні скоїв суїцид.

Нагадаємо, станом на ранок 25 квітня, в Україні 8125 лабораторно підтверджених випадків Covid-19. З них 201 летальний, 782 пацієнти одужали. Протягом 24 квітня отримано 478 повідомлень про нові підтверджені випадки. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: