У Львові загорівся поїзд з пасажирами (фото)

У Львові загорівся поїзд з пасажирами (фото)

Внаслідок пожежі ніхто з пасажирів не постраждав

фото: ДСНС Львівщини

На львівському залізничному вокзалі загорівся пасажирський вагон, в якому перебували люди

В ніч на неділю, 26 грудня, на залізничному вокзалі у Львові загорівся пасажирський вагон, в якому перебували люди. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій Львівщини.

Близько 03:45 загорівся сьомий вагон пасажирського поїзда №81 сполученням «Київ-Ужгород», який прибув на головний залізничний вокзал міста.

Пасажирів з вагона евакуювали, а сам вагон відчепили. Внаслідок займання ніхто з пасажирів не постраждав.

Причину виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи.

«На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів до місця події вагон був відчеплений від поїзда, з вікон вибивався дим. О 5:00 пожежу локалізовано та о 05:03 ліквідовано. Внаслідок пожежі вогонь знищив електрощитову та службове приміщення провідників на площі 4 кв. м. До ліквідації пожежі залучалось 22 чоловіки особового складу та три одиниці спецтехніки», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, в ніч на п’ятницю, 24 грудня, сталася пожежа у багатоповерхівці на вул. Оноре Де Бальзака, 14 у Деснянському районі столиці. Під час ліквідації пожежі рятувальники евакуювали дев'ять мешканців будинку.

23 грудня сталася пожежа у квартирі житлового будинку на пр. Свободи, 3 в Подільському району столиці. У ході гасіння пожежі врятовано власника квартири, чоловіка, 1972 року народження. Чоловік отримав опіки обличчя та намагався самостійно вийти на вулицю. Рятувальники передали постраждалого медикам, однак від госпіталізації він відмовився.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: