У Закарпатській області на двох перевальних ділянках автодоріг виставлять блокпости

У Закарпатській області на двох перевальних ділянках автодоріг виставлять блокпости
На Ужоцькому перевалі виставлять блокпост

На двох інших дорогах Закарпаття встановлять контрольно-пропускні пункти

Закарпатська область у зв’язку з надзвичайною ситуацією в Україні через коронавірус з 27 березня перекриє половину трас, які зв’язують регіон з рештою країни.

Про це повідомив голова Закарпатської ОДА Олексій Гетьманенко у Фейсбуці.

«Починаючи із 00.00 год. 27 березня 2020 року до 24 квітня 2020 року на території області вводять обмежувальні заходи: зупинка роботи всіх ринків, за винятком великих продуктових оптових ринків;

призупинено роботу відділень для приготування та прийому їжі, кави, інших напоїв, розміщених на АЗС», – йдеться у повідомленні.

Гетьманенко також повідомив, що буде призупинено рух автомобільного транспорту шляхом виставлення блокпостів на перевальних ділянках таких втомобільних доріг: Ужоцький перевал (автодорога Н-13 Львів-Самбір-Ужгород); Торунський (Вишківський) перевал (автодорога Р-21 Долина-Хуст).

На двох перевальних ділянках автомобільних доріг – Яблунецькій (автодорога Н-09 Мукачево-Рогатин-Львів) та Абранській (автодорога М-06 Київ-Чоп) посилять охорону публічної безпеки та порядку шляхом виставлення контрольно-пропускних пунктів, а також будуть проводити

температурний скринінг тих, хто в’їжджає на територію області

На сьогодні в Закарпатській області немає жодного випадку коронавірусу.

Нагадаємо, станом на 10:00 26 березня в Україні 156 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 43 нові випадки.

У Києві зафіксовано ще шість випадків захворювання на коронавірус. Кількість киян, що захворіли на COVID-19, зросла в місті до 40 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: