В Україні знову масові «замінування»

В Україні знову масові «замінування»
фото з відкритих джерел
У Тернополі знову «замінували» вокзал та універмаг

Правоохоронні органи відпрацьовують інформацію та здійснюють перевірку територій

Сьогодні, 18 серпня, біля 12:00 в деяких містах України надійшли анонімне повідомлення про масове замінування.

Так, у Львові, за попередніми даними, повідомили про замінування Краківського та Винниківського ринків, торгівельного центру «Магнус» та залізничного вокзалу. На залізничному вокзалі людей евакуйовано. На місці працюють кінологічна та вибухотехнічна служби, ДСНС, швидка медична допомога та охорона вокзалу, пише Варта1.

 У Черкасах також надійшло повідомлення про нібито замінування території залізничного вокзалу та автовокзалу. Наразі на місці працюють правоохоронці. Людей евакуйовано.

Окрім того, у Тернополі приблизно о 12.40 надійшло повідомлення про мінування ЦУМу та залізничного вокзалу. Про це повідомив мер міста Надал.

«Інформація про замінування у Тернополі не підтвердилася! Спеціальні служби перевірили приміщення залізничного вокзалу та Центрального універмагу міста. Я закликаю вас, якщо бачите підозрілих осіб, незнайомі предмети – повідомляйте за номером 102», – написав Надал приблизно через пів години. 

У Вінниці також шукають вибухівку на центральному ринку, залізничному та автовокзалах, повідомили у міськраді.

Правоохонці також отримали анонімне повідомлення про замінування низки об’єктів на Кіровоградщині. Про це повідомила речниця поліції області Віталіна Бевзенко. 

Правоохоронні органи відпрацьовують інформацію та здійснюють перевірку територій.

Нагадаємо, Україною 4 серпня прокотилася хвиля повідомлень про замінування. Окрім Рівного та Тернополя, інформацію про вибухівку отримали Вінниця, Хмельницький та Кропивницький. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: