Український кордон за рік перетнули майже 100 млн осіб

Український кордон за рік перетнули майже 100 млн осіб
Цигикал також наголосив, що прикордонники щороку фіксують збільшення обсягів пропускних операцій у середньому на 4%. При цьому 71% осіб становлять громадяни України (66,4 млн осіб), а іноземці - 29%

Прикордонники оформили 93 млн осіб та 19 млн транспортних засобів

Цього року кількість оформлених прикордонниками людей може перевищити показник у 100 млн осіб. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України (ДПСУ)

Як зазначається, з початку 2018 року прикордонники оформили 93 млн громадян та майже 19 млн транспортних засобів.

«З урахуванням часу, що ще залишився у грудні, цей показник може перевищити 100 млн осіб», - зазначив глава ДПСУ Петро Цигикал.

Цигикал також наголосив, що прикордонники щороку фіксують збільшення обсягів пропускних операцій у середньому на 4%. При цьому 71% осіб становлять громадяни України (66,4 млн осіб), а іноземці - 29%.

Крім того, за словами Цигикала, кількість осіб, які скористалися авіаційним сполученням для перетину державного кордону, також зросла на понад 3,2 млн осіб.

Ще повідомляється, що з початку року у пропуску з тих чи інших причин відмовлено майже 29 тис. осіб.

Раніше повідомлялося, щодоби кордон Росії з  Україною перетинає  близько 800 громадян РФ. Вони в’їжджають в Україну за закордонним, дипломатичним або службовим паспортом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: