В окупованому Донецьку внаслідок вибуху загинула жінка

В окупованому Донецьку внаслідок вибуху загинула жінка

Вибух стався ще 9 березня

На території окупованого Донецька внаслідок вибуху гранати загинула мирна жителька. Про це повідомили у прес-центрі Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Відзначається, що вибух стався у Кіровському районі Донецька 9 березня.

«Оперативникам Донецько-Луганського управління Держприкордонслужби стало відомо, що таким чином проводилася операція з затримання молодого чоловіка, якого підозрювали в торгівлі зброєю. Саме ж затримання проводили співробітники так званого «МВД ДНР», - йдеться у повідомленні.

Відомо, що підозрюваний намагався сховатися від переслідувачів і зупинив бус, що проїжджав повз. Водій призупинився, давши йому можливість сісти в автівку, де сиділи цивільні. У цей же момент у втікача розірвалася граната.

«У результаті вибуху гранати загинула жінка 1979 року народження, що приїхала з Києва на поховання дідуся. На місці помер і сам підозрюваний «МВД ДНР». Ще шість людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. За наявною в оперативників Держприкордонслужби інформацією - підозрюваний прибув у Донецьк з так званої «ЛНР» та знаходився в розшуку за підозрою у вбивстві двох людей», - додали у прикордонної служби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: