З початку доби окупанти тричі обстрілювали позиції ЗСУ

З початку доби окупанти тричі обстрілювали позиції ЗСУ
У лавах українських військ від початку цієї доби втрат немає

Вороги обстрілювали оборонні укріплення наших військ в районі н.п. Лебединське та Водяне

З початку доби станом на 12:00 на лінії бойового зіткнення зафіксовано три ворожі обстріли, у тому числі із застосування мінометів. Про це під час брифінгу повідомив спікер прес-центру Міноборони полковник Олександр Мотузяник, передає УНН.

«Від початку поточної доби і станом на 12.00 зафіксовано вже три ворожі обстріли, у тому числі, з застосуванням мінометів. Зокрема, під вогнем противника перебували оборонні укріплення наших військ в районі н.п. Лебединське та Водяне. Там російсько-окупаційні війська застосували міномети важких калібрів та артилерійські системи калібру 122 мм, із витратою загалом 85 мін та снарядів. Вогонь ворог вів з боку окупованих селищ Саханка та Азов», - сказав Мотузяник.

Окрім того, окупанти здійснили кілька пострілів зі стрілецької зброї неподалік селища Хутір Вільний.

Втрат у лавах українських військ від початку цієї доби немає, ситуація цілком контрольована підрозділами Об’єднаних сил.

Раніше повідомлялося, за минулу добу, 24 лютого, бойовики 16 разів обстріляли позиції українських військових. Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув та двоє отримали поранення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: