Луганщина: окупанти кидають у бій БМПТ «Термінатор»

Луганщина: окупанти кидають у бій БМПТ «Термінатор»
Офіційно презентація «Термінатора» відбулася на щорічному форумі Армія-2021
фото: Дмитро Снєгирьов

На БМПТ встановлено здвоєну автоматичну 30-міліметрову гармату 2А42 з боєкомплектом на 850 набоїв

На Бахмутському напрямку противник намагається витіснити підрозділи українських військ із займаних позицій у районах населених пунктів Комишуваха та Врубівка. В районі населеного пункту Комишуваха зафіксовано передислокацію БМПТ «Термінатор» у кількості чотирьох одиниць. Про це повідомив військовий експерт Дмитро Снєгирьов.

БМПТ «Терминатор» призначений для дії у складі танкових формувань з метою ураження протитанкових засобів противника, для придушення живої сили, озброєної гранатометами, протитанковими комплексами, стрілецькою зброєю, може вражати також танки, БМП, доти та дзоти.

На БМПТ встановлено здвоєну автоматичну 30-міліметрову гармату 2А42 з боєкомплектом на 850 набоїв. Два автоматичні гранатомети на основі АГС-17 та 7,62-мм танковий кулемет Калашникова. Крім того, передбачено чотири надзвукові протитанкові керовані ракети 9М120 «Атака» з лазерним наведенням.

Офіційно презентація «Термінатора» відбулася на щорічному форумі Армія-2021.

Триває 98-ма доба повномасштабної війни Росії проти України. Російські окупанти основні зусилля зосереджують на веденні наступальних дій на Донецькому напрямку.

Слов'янськ знову зазнав ракетного удару. Рашисти з артилерії обстріляли громаду на Дніпропетровщині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: