Обстановка на фронті та винищувачі для ЗСУ: Залужний поговорив з Міллі

Обстановка на фронті та винищувачі для ЗСУ: Залужний поговорив з Міллі
Головнокомандувач наголосив, що посилення української протиповітряної оборони стало ще одним важливим питанням, яке також було обговорено
фото з відкритих джерел

Валерій Залужний: «Під час розмови поінформував генерала Міллі щодо оперативної обстановки на фронті та розповів про перебіг нашої наступальної операції»

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний обговорили постачання ППО для України і з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Про це Залужний повідомив у Telegram.

«Під час розмови поінформував генерала Міллі щодо оперативної обстановки на фронті та розповів про перебіг нашої наступальної операції», – повідомив головнокомандувач.

За словами Залужного, під час розмови, вони з Міллі окремо зупинилися на постачанні озброєння та боєприпасів. Головнокомандувач наголосив, що посилення української протиповітряної оборони стало ще одним важливим питанням, яке також було обговорено.

«Подякував за черговий пакет безпекової допомоги, про який США оголосили напередодні, а також за роботу, яку проводять наші союзники задля надання Україні винищувачів F-16», – додав він.

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний показав, як на одному з найгарячіших напрямків українські захисники за допомогою FPV-дрона знищили гаубицю ворога.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: