Омелян пояснив, чому його дружина народжувала у США

Омелян пояснив, чому його дружина народжувала у США
Володимир Омелян

Міністр розказав, що пологи у США його сім’я не планувала

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що народження його третьої дитини у США не планувалось. За його словами, так склались обставини.

Посадовець пояснив, що його дружина перебувала у США, де брала участь у Нью-Йоркському тижні моди. Там, за словами, міністра, вона представляла не лише власний бренд (якому більше 10 років, зауважив Омелян), але й - за власні кошти - Україну.

«Так сталося, що вона під час показу захворіла і лікар заборонив їй летіти літаком додому, оскільки була загроза для дитини. Народження у США нами не планувалося, дружина перебувала на обліку у звичайному київському пологовому будинку. Щодо коштів. Нам, певною мірою пощастило скористатися законами штату Нью-Йорк, який дає можливість безкоштовних пологів для усіх бажаючих шляхом оформлення безкоштовного страхування. Народжуємо у звичайній клініці. Вартість перебування у Штатах для нас фактично складає оренда 30-метрової квартири і харчування, що буде відповідно відображено у моїй декларації за 2018 рік», - написав Омелян у Facebook.

Міністр запевнив, що його новонароджена дитина отримає українське громадянство і в «найближчі тижні» буде зареєстрована в консульстві України в Нью-Йорку.

«[Діти] проживають з нами, будуть ходити в школу в Україні, жити і працювати в Україні. Старший син, Северин, якому скоро буде 18, теж після завершення університету прагне працювати в Україні. Діти виховані в патріотичному дусі і я би дуже хотів, аби ніхто і ніщо не перебило їм бажання працювати в Україні. На моє переконання, совок за наступних 10-20 років вимре остаточно і питання громадянства точно не буде визначальним», - додав Омелян.

В Омеляна троє дітей, Северин, Марк (3 роки 10 місяців) та новонароджена Анна. Марк народився також у США, має громадянство України.

Міністр подякував людей, які щиро його привітали з народженням дитини. Він сповістив, що його дружина Світлана добре себе почуває, Анна також.

Нагадаємо, у міністра інфраструктури України Володимира Омеляна у США народилася донька.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: