Порошенко привітав нові санкції США проти Кремля

Порошенко привітав нові санкції США проти Кремля
Петро Порошенко

Про розширення санкцій стало відомо сьогодні

Президент України Петро Порошенко високо оцінив рішення Міністерства фінансів США про нові санкції проти Росії. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Вітаю нові санкції США проти Кремля.Втручання у внутрішні справи суверенних держав, включаючи виборчі процеси, стало для Москви вже рутинною справою! Україна сповна відчула на собі цю російську манію. Піднімаючи ставки марних сподівань на свою безкарність, Москва переходить від замаскованих кібер-нападів до організації виборчих фарсів в окупованому українському Криму», - написав президент.

За його словами, кожен протиправний та нелегітимний акт Кремля, будь-то у Криму, на Донбасі чи у Солсбері, і надалі отримуватиме нашу солідарну, рішучу та тверду відповідь по обидва боки Атлантики.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство фінансів США прийняло рішення знову розширити санкції проти Росії, увівши додаткові обмеження проти 14 росіян. 

Пізніше заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков заявив, що росіяни приступили до розробки заходів у відповідь на нові американські санкції проти громадян РФ, яких підозрюють у втручанні в президентські вибори в США. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: