Разумков не бачить підстав для перенесення місцевих виборів

Разумков не бачить підстав для перенесення місцевих виборів
Місцеві вибори мають відбутися 25 жовтня

Спікер парламенту сподівається, що «ми спокійно зможемо провести вибори восени цього року»

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив, що не бачить юридичних механізмів і підстав для перенесення місцевих виборів

Про це спікер сказав в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Місцеві вибори передбачені Конституцією. І змінити зараз ці терміни, перенести їх якимось чином досить важко. Юридичних механізмів і підстав, чому це треба буде зробити, поки, за станом на сьогодні, я не бачу. Будемо сподіватися, що ми не будемо йти за негативним сценарієм, у нас буде все добре і ми спокійно зможемо провести вибори восени цього року», – розповів Разумков.

Як повідомляв «Главком», у Києві 3 червня з'явилися агітаційні білборди нардепа-«слуги» Миколи Тищенка з написом «Створимо місто, де хочеться жити». Цю рекламу обранець намагався затвердити у президента, але той її не погодив. На початку червня у 219 виборчому окрузі, в якому переміг Тищенко, стартувала кампанія з насипки свіжим піском дитячих майданчиків, яка обернулася курйозом.

Також кандидатами на мери Києва є депутати-«слуги» Олександр Качура та Олександр Дубінський.

5 червня «Європейська солідарність» звернулася до чинного столичного міського голови Віталія Кличка, в якій висловила готовність висунути його кандидатуру на виборах мера від ЄС, а також запропонувала очолити виборчий список партії до Київської міської ради. У відповідь Кличко сказав, що балотуватиметься від власної партії «Удар».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: