Старався для людей: Ляшко прокоментував обшуки НАБУ у помічника

Старався для людей: Ляшко прокоментував обшуки НАБУ у помічника
Олег Ляшко

Помічника Ляшка звинувачують у дачі хабара Уляні Супрун

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко вважає, що обшуки у його помічника Олександра Богачова, який начебто пропонував хабар в.о. міністра охорони здоров'я Уляні Супрун, політичним замовленням. Про це він повідомив у соцмережі Facebook.

«НАБУ проводить обшуки у мого помічника Олександра Богачова, який начебто пропонував хабаря Уляні Супрун за поставку медичного обладнання у міську лікарню міста Вишневого. Ви більш ідіотське звинувачення чули?!», - заявив Ляшко.

За словами лідера партії, Богачов для людей просив сучасне обладнання в лікарню.

«Звичайно ж, легше закрити усі лікарні в Україні і залишити людей без допомоги, як це робить Супрун і тоді вона герой. А коли мій помічник добивається, щоб люди мали достойні умови для лікування - він злочинець і ворог!», - додав він.

Ляшко називає обшук «політичним замовленням». Він відзначає, що його фракція вимагає негайного звільнення Супрун і закликав прем'єра Володимира Гройсмана негайно внести подання на міністра.

«А Олександра Богачова я не здам нікому! Круглий сирота, який добивається для людей, а не для себе - заслуговує на мою повну повагу і підтримку», - уточнив він.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що співробітники Національного антикорупційного бюро України, у середу, 7 березня, проводять обшуки вдома у помічника лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка Олега Богачова. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: