Депутат Грановський: зараз вертикаль влади неможлива

Депутат Грановський: зараз вертикаль влади неможлива
Нардеп від БПП Олександр Грановський

Коли створена ціла антикорупційна інфраструктура, ніяких вертикалей ти не побудуєш, заявив Олександр Грановський

Народний депутат БПП Олександр Грановський вважає, що завдяки створенню антикорупційних органів (НАБУ та САП) будь-яка вертикаль влади стала неможливою. Про це він заявив в інтерв’ю виданню «Українська правда», відповідаючи на питання: «Як би ви описали модель управління, яку вибудував Петро Порошенко».

«Чому Янукович міг робити, що хотів? Бо в нього були паралельно вибудувані вертикалі на всіх напрямках. Були люди, які відповідали за виконання завдань і за покарання тих, хто ці завдання не виконує. Все було дуже жорстко. Коли створена ціла антикорупційна інфраструктура, ніяких вертикалей ти не побудуєш. Ніхто не буде виконувати накази. Бо всі розуміють, повірте – всі, що сьогодні ти приймаєш якесь нехороше рішення, а завтра тебе не буде кому захистити. Влада більше не може вимагати чогось в обмін на певну міру гарантій захисту, ніхто не може сказати «Ти роби, а я тебе прикрию», бо реально ж не прикриєш», – заявив Грановський.

Він вважає, що це відбулося завдяки свідомій роботі президента разом з народними депутатами. 

Нардеп також висловився щодо можливих перевиборів та оновлення ЦВК: «Питання ЦВК не вирішили через страхи, не хочеться казати паніку, частини залу, що оновлення Комісії відкриє шлях до перевиборів. Всім же очевидно, що зі старим складом ЦВК на перевибори ніхто не піде, бо їх банально не визнає світова спільнота. Не з юридичної точки зору, тут усе гаразд, а чисто з політичної. Входити в перевибори зі старою ЦВК ніхто не буде. Саме страх перевиборів не дав вирішити питання ЦВК зараз. Все інше – просто виправдання».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: