Верещук розкрила свою зарплату та розповіла про перші кроки на посаді міністерки

Верещук розкрила свою зарплату та розповіла про перші кроки на посаді міністерки
Ірина Верещук насамперед хоче відвідати Донецьку, Луганську та Херсонську області
фото з відкритих джерел

4 листопада Ірина Верещук очолила Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Новообрана віцепрем'єрка – міністерка реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомила, що її зарплата на посаді міністра становитиме 68 тис. грн на місяць з усіма надбавками. Про це вона сказала у коментарі телеканалу «Дом».

Говорячи про перші кроки на новій посаді, Верещук зазначила, що насамперед хоче відвідати Донецьку, Луганську та Херсонську області, щоб поспілкуватися з людьми, які мешкають поблизу окупованих територій.

«Як виявилося, саме спілкування дає найбільше інформації. Експертна мережа, волонтери, внутрішньо переміщені особи – все, що може мене наситити інформацією, буде зроблено», – сказала вона.

За словами віцепрем'єрки, найближчим часом також буде ухвалено низку постанов, зокрема про виплату пенсій, пільги на електроенергію. Також вона візьметься і за питання розкодування сигналів телеканалів, які здійснюють мовлення на окуповані території.

Верещук ще розповіла, що спить близько шести годин на добу, ходить у спортзал на кардіотренування та їздить на автомобілі Toyota Camry.

До слова, поведінка нової віцепрем'єрки українського уряду збурила мережі (відео).

Нагадаємо, 4 листопада нардепка від «Слуги народу» Ірина Верещук очолила Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Нещодавно новоспечена міністерка посварилась із Шуфричем в прямому ефірі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: