Втратила батька і тепер сім’я стала мішенню для пересудів: історія постраждалої від коронавірусу родини

 Втратила батька і тепер сім’я стала мішенню для пересудів: історія постраждалої від коронавірусу родини
Жінка, у якої батько помер від коронавірусу, розповіла, що на родину чинять моральний тиск

«Сусіди телефонують у поліцію та скаржаться, що ми виходимо на власне подвір’я без масок», – сказала жінка

Донька 68-річного чоловіка з Тернопільщини, який помер від коронавірусної хвороби, Анна Поліщук розповіла, що захворіла ще й її 12-річна донька, і люди чинять на її родину моральний тиск

Про це жінка розповіла в інтерв’ю місцевому виданню «Терен»

Анна Поліщук із родиною мешкає у Кременці. Її 12-річна донька поїхала у гості в Монастириськ, де захворів її дідусь. Матір переконує, що з покійним дідусем дівчинка не спілкувалася.

«У доньки немає жодних симптомів захворювання, хоча тест підвердив інфекцію ще 2 квітня. Мене вражає поведінка людей. На нашу родину здійснюють моральний тиск. Мало того,що я нещодавно втратила батька, то тепер наша родина стала мішенню для пересудів», – сказала жінка.

«Люди не розуміють ситуації, – розповіла Анна Поліщук. – Телефонують нашим родичам, знайомим, кумам, випитують, чи вони з нами контактували. Пишуть, що ми, нібито, були на похороні у тата. Хоча, як би це важко не було, з батьком я не поїхала попрощатися. Сусіди телефонують у поліцію та скаржаться, що ми виходимо на власне подвір’я без масок. Дзвонили й у міську раду повідомити, що мій чоловік ходить по магазинах міста, хоча це не так. Цей моральний тиск ледве не доводить до нервового зриву. Ми ні з ким абсолютно не контактуємо, адже розуміємо усю серйозність ситуації та усвідомлюємо свою відповідальність. Я втратила батька через цю хворобу, нікому не бажаю такого лиха».

Жінка також сказала, що є люди, які купують родині продукти, навіть не вимагаючи за це грошей.

Нагадаємо, 25 березня 68-річний Павло із села Ковалівка Монастириського району помер у Тернопільській лікарні. За словами медиків Тернопільської лікарні швидкої допомоги, у чоловіка не було проблем із здоров’ям, тобто йому не діагностували супутньої патології, окрім симптомів, пов’язаних із коронавірусом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: