«Контрнаступ ЗСУ почнеться з Ненацька». Як українці заплутали росіян

«Контрнаступ ЗСУ почнеться з Ненацька». Як українці заплутали росіян
Росіяни очікують початок контрнаступу з українського міста «Ненацьк»
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

На хвилі пліток про скорий контрнаступ ЗСУ, українці вирішили висміяти росіян та їхнє нерозуміння української мови

Президент України Володимир Зеленський заявив, що контрнаступ ЗСУ почнеться зненацька. Слово, зрозуміле для українців, викликало істерику в росіян та змусило їх шукати, де ж той Ненацьк взагалі знаходиться. Українці не змогли втриматися та створили величезну кількість «фотожаб».

«Контрнаступ ЗСУ почнеться з Ненацька». Як українці заплутали росіян фото 1

Користувачі мережі створили пояснення для росіян: мовляв, контрнаступ почнеться «не за баром», а «з Ненацька», тому дуже важливо не переплутати. Згадали і про місто-фортецю Бар, щоб окупанти зовсім не заплуталися.

Так українці пожартували на тему того, що окупанти не розуміють значення слів незабаром та зненацька – от і плутають їх з неіснуючими населеними пунктами.

«Контрнаступ ЗСУ почнеться з Ненацька». Як українці заплутали росіян фото 2

На цьому жарти не скінчилися. Користувачі соцмереж спародіювали офіційні повідомлення представників української влади та розмістили їх в мережі, наче наступ і справді почався з українського містечка Ненацьк, щоб заплутати росіян.

«Контрнаступ ЗСУ почнеться з Ненацька». Як українці заплутали росіян фото 3

Виявилося, що «контрнаступ ЗСУ» розпочався одразу в декількох «містах»: українці ввічливо направили окупантів в місто Раптово, селище міського типу Бозна та село Куди. Пожартували, що там також «щось відбувається» – загалом, висміяли типові повідомлення в російських пропагандистських пабліках.

Для того, щоб росіяни точно не заплуталися в «населених пунктах» України, користувачі навіть намалювали зрозумілу карту: от тут, мовляв, знаходиться дивовижний Ненацьк.

«Контрнаступ ЗСУ почнеться з Ненацька». Як українці заплутали росіян фото 4
фото: Олексій Ігнатенко
«Контрнаступ ЗСУ почнеться з Ненацька». Як українці заплутали росіян фото 5

Також українці здивувалися, що контрнаступ чомусь почався не з Несподіванки. 

«Контрнаступ ЗСУ почнеться з Ненацька». Як українці заплутали росіян фото 6

Росіяни так і не дізналися, де ж той загадковий Ненацьк. Тому вигадливі користувачі навіть створили дорожній вказівник для окупантів, щоб ті легше знайшли Ненацьк.

«Контрнаступ ЗСУ почнеться з Ненацька». Як українці заплутали росіян фото 7

Пожартували й про реакцію вищого керівництва окупантів: Путін та Шойгу ще довго шукатимуть Ненацьк на українських картах.  

«Контрнаступ ЗСУ почнеться з Ненацька». Як українці заплутали росіян фото 8

Українці вдало висміяли росіян. Соціальні мережі продовжують наповнюватися жартами та мемами, поки ЗСУ вже нищать окупантів у Ненацьку.

Нагадаємо, що 19 квітня мешканці Києва бачили в небі незвичайний спалах. Соцмережі зарясніли мемами про прибульців, допомогу з Марса та потужну українську ППО, яка збиває навіть НЛО. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: