У столиці вшанували пам’ять В’ячеслава Чорновола

У столиці вшанували пам’ять В’ячеслава Чорновола
Акція у Києві 25 березня 
Фото: unn.com.ua

Головною подією стало віче з ходою до Адміністрації президента

У Києві у неділю пройшли заходи з вшанування пам’яті Героя України, голови Народного руху України (1992-1999 років ) В’ячеслава Чорновола.

Головною подією стало віче з ходою до Адміністрації президента та вимогами, серед яких відставка генпрокурора України через неналежне розслідування у справі загибелі Чорновола.

Розпочалися заходи з покладання квітів до пам’ятного хреста Чорноволу на п'ятому кілометрі траси Бориспіль – Золотоноша на місці загибелі. Там було відслужено панахиду, також відбулися виступи присутніх щодо стану розслідування справи про вбивство політика.

Близько обіду кілька сотень осіб взяли участь у віче біля пам’ятника Чорноволу. Відбулися покладання квітів та виступи керівництва Народного руху, соратників, друзів та близьких загиблого політика.

Після цього відбулася хода через Майдан Незалежності та Алею Героїв Небесної сотні до Адміністрації Президента. На Банковій представники Народного руху оголосили свої вимоги, серед яких - належне розслідування справи вбивства Чорновола.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: