У Збройних Силах за добу – п’ять нових випадків Covid-19

У Збройних Силах за добу – п’ять нових випадків Covid-19
У Збройних Силах за добу п'ятеро військових захворіли на коронавірус

Загалом на коронавірус хворіють 45 військових

Станом на ранок 20 травня в Збройних силах України зареєстровано п’ять нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19. Загалом хворіють 45 військових.

Про це у Facebook повідомило командування Медичних сил ЗСУ.

«Станом на 07.00 20 травня в Збройних силах України хворіють 45 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужали 82 особи та 2 летальних випадки. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебувають 143 особи. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція найближчих три доби, – 39 осіб. За минулу добу зареєстровано п’ять нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, зазначають, що чотири військовослужбовці (три - в Київській області, один - в Одеській, а також один працівник ЗСУ в Київській області) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, симптоми захворювання відсутні.

Станом на 9:00 20 травня в Україні зафіксовано 354 нових випадків коронавірусу, це на 94 випадки більше, ніж учора (260). Усього виявлено 19 230 випадків коронавірусної хвороби, з них – 1 376 у дітей, 3 757 – у медиків.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: