Аеропорт «Миколаїв» не зміг вчасно запустити регулярний рейс до Києва

Аеропорт «Миколаїв» не зміг вчасно запустити регулярний рейс до Києва

Рейс було скасовано через низькі продажі квитків

Перший офіційний рейс з «Міжнародного аеропорту Миколаїв» до Києва було скасовано через низький відсоток продажу квитків. Про це заявив заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Валентин Гайдаржи, 22 грудня, під час прес-конференції, пишуть «НикВести».

«У зв'язку з низьким відсотком продажу квитків, так як було дуже мало часу на розкрутку, перший рейс перенесли на 26 грудня. Не було достатньо часу для того, щоб люди дізналися, що є така можливість», - сказав Гайдаржи.

Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко відзначив, що анонсувати необхідно не тільки сам рейс, але і його скасування.

«Ви тоді поспілкуйтеся з керівником комунального підприємства «Миколаївський міжнародний аеропорт» і передайте йому, будь ласка, що якщо він анонсує щось, то нехай він анонсує і те, що він не виходить, щоб я потім не виправдовувався замість нього. Нехай він несе відповідальність, а не йде від неї. Я вважаю, що тут вже справа честі: або говорити конкретну дату і відповідати за це або зовсім не говорити її. Я вважаю, що потрібно вже припинити цю ганебну практику», - сказав він.

Раніше повідомлялося, що аеропорт Миколаїв до кінця року готується прийняти перший регулярний авіарейс з Києва. Регулярні перельоти зі столиці до Миколаєва збиралися запустити з 21 грудня з аеропорту Київ імені Сікорського (Жуляни).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: