Дніпропетровщина: борги за газ перевищили 2,4 млрд грн

Дніпропетровщина: борги за газ перевищили 2,4 млрд грн
Під час карантину компанія не нараховуватиме штрафні санкції за невчасну сплату послуг газопостачання

«Дніпропетровськгаз Збут» заборгували 403 тис. жителів області

ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» повідомляє, що станом на 1 травня 2020 року клієнти заборгували за газ 2,4 млрд грн., незважаючи на зменшення витрат на блакитне паливо у період опалювального сезону, через здешевлення енергоносія та теплу зиму.

У компанії зазначають, що всього ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» заборгували 403 тис. жителів області, з них майже 60 тис споживачів мають борг від 1 до 5 тис грн., а 593 злісних неплатники накопичили борги на суму понад 10 тис грн.

«Під час карантину компанія не нараховуватиме штрафні санкції за невчасну сплату послуг газопостачання, адже ми розуміємо, з якими труднощами стикнулися наші клієнти. Водночас просимо споживачів не накопичувати борги, бо мораторій на відключення газопостачання закінчиться разом з карантинними обмеженнями», - говорить в.о. директора ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» Надія Савочкіна.

Представники ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» інформують, що клієнти можуть сплатити за газ дистанційно, не виходячи з дому, за допомогою онлайн-сервісів: мобільних додатків 104 Mobile (для Android) и 104 Mobile Light (для iOS), а еще чат-боту 7104ua в Viber та в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua.

«Спеціально для клієнтів ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» під час карантину спростили доступ до єдиного онлайн-сервісу на сайті 104.ua. Щоб створити Особистий кабінет зараз достатньо скористатися експрес-реєстрацією, а саме: зателефонувати до контакт-центру та назвати номер особового рахунку. Логін та пароль для входу в «Особистий кабінет» надішлють смс», - повідомляють у компанії.

До відома: ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» з 1 липня 2015 року виступає гарантованим постачальником газу для споживачів природного газу м. Дніпропетровськ та Дніпропетровської області, с. Темирівка Гуляйпольського району Запорізької області та с. Придніпрянське Кобиляцького району Полтавської області (згідно з рішення НКРЕКП №653 від 16 травня 2017 р.). Компанія постачає природний газ майже 1,3 млн побутовим споживачам, 700 бюджетним установам та 152 релігійним організаціям. Серед 4 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ТОВ «Метрополія», ПАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод», ТОВ «Катеринославхліб», ТОВ «Снек Експорт» та ПАТ КБ «Приватбанк».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: