Ексімбанк США повертається в Україну після п'ятирічної перерви

Ексімбанк США повертається в Україну після п'ятирічної перерви
Експортно-імпортний банк США

Посольство України пообіцяло продовжити тісну співпрацю з Ексімбанком США «з метою реалізації амбітних українсько-американських проектів»

Експортно-імпортний банк Сполучених Штатів Америки після п’ятирічної перерви прийняв рішення відновити своє співробітництво з Україною.

Про це йдеться в повідомленні посольства України в США у Facebook.

«Сполученими Штатами переглянуто ризики ведення комерційної діяльності в Україні з урахуванням забезпечення макроекономічної стабільності в нашій державі. Це дало можливість Ексімбанку США зняти обмеження на проведення операцій з державним і приватним сектором України щодо програм експортного кредитування, гарантування кредитів та експортного страхування», - зазначається в повідомленні.

Як додали у посольстві, це рішення дасть змогу збільшити обсяги українсько-американської торгівлі. Крім того, це стало «додатковим сигналом інвесторам про покращення умов ведення бізнесу в Україні».

У цьому зв'язку посольство України у Вашингтоні пообіцяло продовжити тісну співпрацю з Ексімбанком США «з метою реалізації амбітних українсько-американських проектів».

До слова, Національний банк України на 9 січня 2019 року значно послабив курс гривні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: