Ексміністр радить гнати главу «Нафтогазу» поганою мітлою

Ексміністр радить гнати главу «Нафтогазу» поганою мітлою

Голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв списує провали на коронавірус

Анатолій Гриценко пропонує стягнути грошову компенсацію за горе-менеджмент

Лідер партії «Громадянська позиція», колишній міністр оборони України Анатолій Гриценко вважає, що слід відправити у відставку голову правління НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Така реакція Гриценка на звіт «Нафтогазу» про чистий збиток компанії в розмірі 11,54 млрд грн за перше півріччя.

«Списати власну безпорадність на вірус виключно, як це намагається «пояснити» Коболєв, - значить, усіх вважати ідіотами? За таку «роботу» і такі величезні збитки я би мітлою гнав коболєвих з посад, та ще й зі стягненням грошової компенсації за горе-менеджмент», - заявив Гриценко.

Нагадаємо, група «Нафтогаз» заявила, що консолідований чистий збиток компанії за перше півріччя 2020 року склав 11,5 млрд грн.

Фінансовий директор групи «Нафтогаз» Петер ван Дріл прокоментував це так: «У складних умовах, спричинених помітним впливом пандемії Covid-19, значним падінням цін на газ та попиту, Нафтогаз зміг забезпечити вагомий грошовий потік. Ми виплатили 39,6 млрд грн дивідендів нашому акціонеру – державі Україна. Надалі ми продовжуємо зосереджуватись на захисті наших людей та надійній операційній діяльності. Пріоритетом групи є дисципліна в управлінні капіталом, зменшення операційних витрат, а також більш ефективна операційна діяльність як складова нашої трансформації».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: