Климпуш-Цинцадзе запевняє, що «план Маршалла» для України вже отримав чіткі обриси

Климпуш-Цинцадзе запевняє, що «план Маршалла» для України вже отримав чіткі обриси

Віце-прем'єр визнає, що зараз лише початок шляху для того, щоб «план Маршалла» отримав реальну підтримку у всіх партнерів

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе запевняє, що «план Маршалла» для України вже отримав чіткі обриси для того, щоб стати реальністю.

«Безумовно, той факт, що Литва через свої зусилля і через дуже ретельну підготовку такого європейського плану для України, так званого плану Маршалла, підготувала підґрунтя для того, щоби могти його презентувати і бути почутою іншими членами Європейського Союзу. Це надзвичайно важливо. Разом з тим, ми мусимо розуміти, що це тільки початок шляху для того, щоби цей план отримав реальну підтримку у всіх партнерів, які би залучилися до інвестиційного плану у 5 млрд євро», – сказала вона в інтерв'ю «5 каналу».

Климпуш-Цинцадзе також зауважила, що «план отримав уже такі більш конкретизовані обриси зі структурою, з розумінням тих механізмів, які би мали бути засновані, з розумінням тих гравців, які би мали бути залучені для того, щоб план міг стати реальністю».

Раніше «Главком» повідомляв, що Литва підготувала «план Маршала» для України та передала його в Єврокомісію.

 «План Маршалла» пов'язаний з підтримкою малого та середнього бізнесу, а також із розвитком інфраструктури.

Документ розробляв Сейм Литви.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: