Комерційні споживачі природного газу Сумщини отримали онлайн-доступ до своїх особових рахунків

Комерційні споживачі природного газу Сумщини отримали онлайн-доступ до своїх особових рахунків

Очікується, що вже через півроку в сервісі «104 бізнес-онлайн» буде зареєстровано 50% комерційних споживачів Сумщини

Новий сервіс «104 бізнес онлайн» дозволяє підприємствам Сумської області контролювати стан своїх особових рахунків за газ цілодобово і прямо з офісу. Споживачі природного газу зможуть працювати з особовими рахунками на сайті 104.ua

«Комерційні клієнти компанії можуть використовувати системи електронного документообігу «104 Бізнес онлайн» як з постачальником газу, так і з оператором ГРМ. Після простої процедури реєстрації користувачі отримують доступ до даних особового рахунку, що дозволяє в режимі онлайн підписати акти за допомогою цифрового підпису (ЄЦП), провести коригування планових обсягів, вносити показання лічильників, переглянути історію платежів», - розповіла директор ООО «Сумигаз Збут» Олена Руденко.

Консультування щодо процедури реєстрації або підготовці документів можна отримати у персональних менеджерів ООО «Сумигаз Збут». Також для користувачів розміщені інструкції в меню кабінету на сайті 104.ua.

Всі нововведення та розширення функціональних можливостей онлайн-сервісів для клієнтів дозволяють зробити відносини компанії та споживача максимально прозорими. Ці послуги сьогодні вирішують багато питань, адже з їх допомогою можна особисто контролювати всі дані за особистими рахунками як домашніх споживачів, так і бізнес-клієнтів. Очікується, що вже через півроку в «104 бізнес-онлайн» буде зареєстровано 50% комерційних споживачів Сумської області.

Зараз, на початковому етапі, служба «104 Бізнес онлайн» працює в тестовому режимі. При виникненні технічних проблем можна звертатися до служби підтримки - електронна пошта: [email protected].

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: