Компанії SCM стали партнерами антикризових штабів в західних і східних областях

Компанії SCM стали партнерами антикризових штабів в західних і східних областях
SCM надають підтримку антикризовим штабам у Донецькій, Луганській, Львівській та Івано-Франківській, Дніпропетровській, Запорізькій та Харківській області

Штаби створені керівниками областей і міст з ініціативи президента Зеленського після його зустрічі з представниками українського бізнесу 16 березня 2020 року

ДТЕК, «Метінвест» та інші компанії SCM Ріната Ахметова, а також ФК «Шахтар» стали партнерами регіональних антикризових штабів з боротьби з епідемією COVID-19 в Донецькій, Луганській, Львівській та Івано-Франківській областях. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Нагадаємо, ці штаби створені керівниками областей і міст з ініціативи президента Володимира Зеленського після його зустрічі з представниками українського бізнесу 16 березня 2020 року.

Зазначається, що компанії SCM надають підтримку аналогічним штабам в містах своєї присутності в інших областях. Мова йде насамперед про Дніпропетровську, Запорізьку та Харківську області.

Штаби є центрами консолідації зусиль місцевої влади, національних і регіональних бізнесів. Головними завданнями таких штабів є:

  • боротьба з розповсюдженням коронавірусу,
  • надання допомоги тим, хто отримав ускладнення від COVID-19, з
  • ниження ризиків втрати робочих місць українцями,
  • зниження ризику закриття підприємств, особливо в критично важливих для країни галузях.

Нагадаємо, Рінат Ахметов об'єднав зусилля всіх бізнесів SCM, благодійного фонду і ФК «Шахтар» для допомоги Україні в боротьбі з коронавірусом.

Як повідомлялося, раніше Рінат Ахметов виділив 300 мільйонів гривень на боротьбу країни з коронавірусом. Фонд Ріната Ахметова купує 300 тисяч експрес-тестів для стабілізаційного фонду при президентові України, а також для державних лікарень мінімум 200 апаратів штучної вентиляції легенів, інше обладнання.

Крім того, з 22 лютого фонд траншами передає МОЗ та Національній службі здоров'я засоби індивідуального захисту, експрес-тести та необхідне обладнання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: