МАУ скасувала продаж квитків на міжнародні рейси до 1 липня

МАУ скасувала продаж квитків на міжнародні рейси до 1 липня
Авіаційна галузь вийде на показники, які планувалися на 2020 рік, тільки в 2023 році, - президент МАУ

Продаж квитків був скасований після аналізу ситуації в країнах потенційної маршрутної мережі, а також в Україні, - Дихне

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» скасувала продаж квитків на всі міжнародні рейси до 1 липня. Про це повідомив президент авіакомпанії Євген Дихне, пише avianews.com.

Дихне зазначив, що продаж квитків був скасований після аналізу ситуації в країнах потенційної маршрутної мережі, а також в Україні.

За його словами, ситуація у найближчому майбутньому з авіаперевезення виглядає досить жалюгідно, і Україна є частиною глобального тренда. «Це проявляється в тому, що галузь вийде на показники, які планувалися на 2020 рік, тільки в 2023 році», - каже президент МАУ.

Дихне вважає, що в першу чергу будуть відновлюватися середньомагістральні перельоти, що вплине на структуру флоту авіакомпаній, які почнуть виводити старі і далекомагістральні літаки.

«Пріоритетом діяльності авіакомпаній стане зниження витрат шляхом ефективного управління своїм парком. Вони будуть використовувати закінчення дії договорів для скорочення парків, а також намагатися знижувати лізингові платежі», - зазначив президент МАУ.

Він також вважає, що криза призведе до зміни сервісу в аеропортах і на борту літака. «Будуть тимчасово закриті бізнес-зали та магазини Duty Free. На рейсах заборонять провезення ручної поклажі в салоні, а замість гарячого харчування почнуть видавати упаковані страви», - прогнозує Дихне.

Як повідомлялосяМАУ продовжує позбуватися літаків.

На сьогодні половина авіакомпаній у світі на межі закриття через пандемію.

До відома, 26 квітня, німецька авіакомпанія Lufthansa, яка серйозно постраждала через коронавірус, попередила, що у найближчий час у неї закінчаться гроші, якщо влади європейських країн не нададуть їй фінансової допомоги. Компанія звернулася за фінансовою допомогою до урядів Німеччини, Австрії, Бельгії та Швейцарії.

Чеський флагманський авіаперевізник СSA-Czech Airlines планує відновити виконання регулярних рейсів із Праги в Київ з 24 травня та в Одесу з 25 травня. 

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій закликає не купувати квитки на авіарейси: полетіти ніхто не зможе.

Нагадаємо, стюардеса розповіла, як визначити чистоту пледів і подушок на борту літака.

Також  авіакомпанія Ryanair ввела заборону на чергу в туалети під час польоту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: