Нацбанк відкриває свій інтернет-магазин

Нацбанк відкриває свій інтернет-магазин

НБУ продаватиме монети через інтернет

Національний банк України має намір відкрити власний інтернет-магазин з продажу монет. Про це повідомив директор департаменту інформаційних технологій НБУ Володимир Нагорнюк.

Магазин інтегрують в мобільний додаток «Монети України» від НБУ, який вже доступний для безкоштовного завантаження для смартфонів, що працюють на iOS і Android, повідомляє Урядовий кур’єр.

«Новий додаток надасть користувачеві доступ до повного довідника монет України, випущених центральним банком. Крім того, він дає можливість оперативно відслідковувати залишки монет на сайті online-замовлення Національного банку в розрізі областей», - розповів Нагорнюк.

За його словами, мобільний додаток, який обладнаний пошуковою системою за назвою монети, її серією і металом, дозволяє переглядати як технічну інформацію, так і зображення, опис кожної монети тощо. Крім того, нумізмати завжди матимуть достовірні та оперативні дані: відразу після випуску монета автоматично відображається в додатку, тобто немає необхідності в оновленні його версії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: