Одна з найбільших торговельних мереж закриє всі магазини на Великдень

Одна з найбільших торговельних мереж закриє всі магазини на Великдень
У компанії наголосили, що в інші дні магазини мережі будуть продовжувати працювати в стандартному режимі.

Ашан Україна 19 квітня на один день закриє всі свої магазини, щоб мінімізувати скупчення людей

Керівництво компанії Ашан Україна Гіпермаркет прийняло рішення закрити всі свої магазини 19 квітня в день святкування Великодня. Про це повідомили в компанії.

«19 квітня наші магазини будуть закриті. Ми просимо клієнтів поставитися з розумінням до цього рішення, що дозволить команді Ашан набратися енергії, а також мінімізує скупчення людей, характерне для свята», — сказано в повідомленні.

У компанії наголосили, що в інші дні магазини мережі будуть продовжувати працювати в стандартному режимі.

До відома, Ашан Україна нараховує 26 магазинів різних форматів (гіпермаркети, супермаркети і магазини біля будинку) в 9 містах України. Штат співробітників складає 6 тис. осіб.

Як повідомлялося, в Україні станом на 9:00 8 квітня в Україні 1668 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 52 летальні, 35 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 206 нових випадків. 

Нагадаємо, станом на ранок 8 квітня в усьому світі зареєстрували 1 430 141 випадок зараження коронавірусом. Разом з тим, одужали від коронавірусу 301 130 осіб. Також у всьому світі зареєстрували 82 119 летальних випадків.

До слова, у США почали випробовувати вакцину від коронавірусу.

Нагадаємо, у Всесвітній організації охорони здоров'я заявили, що дослідження з розробки вакцин і способів лікування коронавірусу проводять «з неймовірною швидкістю».

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: