Популярність онлайн-платежів за газ серед клієнтів «Львівгаз збуту» зросла вдвічі порівняно з минулим роком

Популярність онлайн-платежів за газ серед клієнтів «Львівгаз збуту» зросла вдвічі порівняно з минулим роком

Основною перевагою онлайн-платежів є можливість розраховуватися без черг і в будь-який зручний час

У вересні за допомогою онлайн-платежів 27,3 тисячі споживачів газу Львівщини розрахувались за спожите блакитне паливо. Це вдвічі більше, ніж рік тому.  

Збільшення використання платіжних інтернет-платформ пов’язано із тим, що споживачі газу Львівщини можуть розраховуватися за спожитий газ без комісій або з мінімальною комісією, а також це економить час, адже клієнтам не треба відвідувати банк. Розмір комісії при проведенні платежу визначається безпосередньо платіжною системою і не залежить від ТОВ «Львівгаз збут».

«Наша компанія постійно розширює перелік онлайн-сервісів оплати за газ. Цьогоріч для користувачів Особистого кабінету на сайті 104.ua стала доступна можливість оплати за газ через платформу MasterPass, котра стала п‘ятою в списку вже раніше доступних: iPay.ua, Portmone, Приват24 та EasyPay. Можливість здійснити оплату за спожитий газ онлайн дозволяє нашим клієнтам уникнути всіх можливих незручностей, пов'язаних з чергами і витратою часу», - зазначає начальник відділу розрахунків ТОВ «Львівгаз збут» Ольга Чабан.

Основною перевагою онлайн-платежів є можливість розраховуватися без черг і в будь-який зручний час, в незалежності від місця знаходження споживача та наявності рахунку за газ в друкованому вигляді. Все, що потрібно для оплати - доступ до мережі Інтернет.

Нагадуємо, зареєструвати свій «Особистий кабінет» на сайті 104.ua швидко та легко. Для цього потрібно знати номер свого особового рахунку та останню суму платежу за газ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: