Стало відомо, скільки Україні доведеться заплатити за тепловози General Electric

Стало відомо, скільки Україні доведеться заплатити за тепловози General Electric

Тепловози обіцяють доставити в Україну до 28 лютого 2019 року

Вартість одного тепловоза американської компанії General Electric становить 4,68 млн доларів. Про це йдеться в документах, опублікованих в системі публічних закупівель Рrozorro.

При цьому прес-центр «Укрзалізниці» повідомляє, що один тепловоз General Electric обійдеться Україні приблизно в 3,5 млн доларів. Зазначено, що понад 28 млн доларів від цієї суми повернуться в бюджет України як ПДВ і понад 11 млн доларів залишаться в Україні за рахунок локалізації виробництва в країні. Таким чином Україна один тепловоз General Electric обійдеться приблизно в 3,5 млн доларів.

В документах на сайті говориться, що 30 локомотивів будуть коштувати 140,40 млн доларів, один тепловоз буде коштувати 4,68 млн доларів. Також зазначено, що термін постачання тепловозів - 28 лютого 2019 року.

«Купівля локомотивів GE TE33AC виробництва Дженерал Електрик Компані (General Electric Company, USA) з метою подальшої передачі їх Банком у фінансовий лізинг. Місце поставки товарів або місце виконання робіт або надання послуг: 03150, Україна, Київська обл., Київ, згідно з умовами договору. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 28 лютого 2019», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що «Укрзалізниця» підписала договір на 1 млрд доларів про закупку і локалізацію локомотивів зі світовим гігантом General Electric Transportation.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: