Суд оштрафував підприємство за неякісний ремонт військової техніки

Суд оштрафував підприємство за неякісний ремонт військової техніки

Господарський суд Києва прийняв до уваги докази військової прокуратури та задовольнив позов у повному обсязі

Військова прокуратура домоглася стягнення штрафу на суму понад 300 тисяч гривень з одного з підприємств Укроборонпрому за неякісний ремонт військової техніки. Про це повідомляє військова прокуратура Центрального регіону України в понеділок, 18 червня.

 «Військова прокуратура Житомирського гарнізону Центрального регіону України, реалізуючи функцію представництва інтересів держави в суді, подала позовну заяву в інтересах держави в особі Міністерства оборони України до одного з ремонтних підприємств Державного концерну Укроборонпром», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що підприємство неналежним чином виконувало умови договору з ремонту і постачання військової техніки, призначеної для подальшого використання в Збройних силах України.

 «14 червня 2018 року Господарський суд Києва прийняв до уваги незаперечні докази військової прокуратури та задовольнив позов військового прокурора Житомирського гарнізону в повному обсязі. Суд зобов'язав стягнути із зазначеного підприємства штрафні санкції на користь держави на загальну суму понад 300 тисяч гривень», - додали в наглядовому відомстві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: