У Китаї вже випущено 7 млрд банківських карт

У Китаї вже випущено 7 млрд банківських карт

Минулого року за допомогою банківських карт в країні було здійснено угод на 113 трлн дол США

Згідно з даними, опублікованими Китайським товариством банківських установ, на кінець 2017 року у Китаї було випущено в цілому 7,03 млрд банківських карт, показник збільшився на 10,3 відсотка в порівнянні з 2016 роком. Це означає, що на кожного китайця припадало приблизно п'ять банківських карт.

У минулому році за допомогою банківських карт в країні було здійснено 149 млрд угод, зростання показника на 29,4 відсотка проти 2016 року. Загальний обсяг цих угод склав 735 трлн юанів (близько 113 трлн дол США).

«Обсяг видатків з використанням банківських карт склав 48,7 відсотка в загальному обсязі роздрібних продажів споживчих товарів в Китаї. Даний показник збільшується четвертий рік поспіль, що дало сильний поштовх зростанню та модернізації споживчого ринку країни», - сказав генеральний секретар товариства банківських установ Хуан Жуньчжун.

Нагадаємо, міжнародна платіжна система Visa, компанія MOSST Payments та «ПриватБанк» запустили в Україні пілотний проект технології біометричної оплати покупок за допомогою відбитка пальця

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: