Українці найчастіше отримують закордонні перекази через смартфони

Українці найчастіше отримують закордонні перекази через смартфони
За прогнозами Приватбанку, до кінця 2020 року частка грошових переказів, які українці будуть здійснювати дистанційно, збільшиться до 75%

Частка міжнародних грошових переказів, які отримали або відправили через додаток «Приват24» зросла до 63%, - пресслужба

В Україні у квітні 2020 року частка міжнародних грошових переказів, які отримали або відправили через додаток «Приват24» зросла до 63%. Про це повідомляє пресслужба Приватбанку.

«Українці у квітні відправили та отримали міжнародних переказів на 8% більше, ніж у лютому цього року та на 16%, ніж у квітні 2019 року», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кожен другий закордонний переказ (48%) було здійснено через смартфони та мобільний «Privat24», ще 15% клієнтів отримували або відправляли перекази через веб версію «Приват24». 

Загалом, за даними Приватбанку, кількість українців, які отримують міжнародні грошові перекази готівкою, за березень-квітень скоротилася з 37% до 21%.

«Частка переказів, які здійснені через термінали самообслуговування та банкомати, зросла з 6% до 9%», - інформують у банку.

За прогнозами Приватбанку, до кінця 2020 року частка грошових переказів, які українці будуть здійснювати дистанційно, збільшиться до 75%, перш за все внаслідок сталого зростання операцій у мобільному банку. «Кількість переказів, які робляться у відділеннях банку, до кінця 2020 року зменшиться до 15%», - прогнозують у банку.

У Приватбанку додають, що «Приват24» дозволяє клієнтам в режимі онлайн здійснювати будь-які міжнародні перекази: переказувати близьким за кордон або отримувати від них кошти, оплачувати товари або послуги іноземних компаній через Swift, переказувати із закордонної картки на картку ПриватБанку або з картки ПриватБанку на картку будь-якого банку світу тощо

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: