Євросоюз збирає гроші на розробку вакцини від коронавірусу на міжнародному «марафоні»

Євросоюз збирає гроші на розробку вакцини від коронавірусу на міжнародному «марафоні»
Під час «марафону» світові лідери планують зібрати 7,5 млрд євро для розробки вакцини від Covid-19.

Сьогодні відкрився міжнародний «марафон», де збиратимуть гроші на розробку вакцини від Covid-19

Європейський союз виділити гроші на розробку вакцини від коронавірусу. Про це повідомила глава Єврокомісії Урсуна фон дер Ляйєн під час відкриття міжнародного «марафону», де збиратимуть гроші на розробку вакцини.

Зазначається, що під час «марафону» світові лідери планують зібрати 7,5 млрд євро для розробки вакцини від Covid-19.

«Я так вдячна всім урядам, які приєднуються до нас, щоб подати свою допомогу. Разом ми пропонуємо світу основу для глобального співробітництва у боротьбі з цим вірусом», - повідомила фон дер Ляйєн.

Раніше президент США Дональд Трамп заявив, що вакцина від вірусу Covid-19 буде готова до кінця року. За його словами, вакцина буде «швидше раніше, ніж пізніше».

Також повідомлялося, що Всесвітня організація охорони здоров'я та Оксфордський університет проводять найбільші випробування ліків від коронавірусу. Вчені перевіряють п'ять вже існуючих ліків від коронавірусу.

У світі, станом на понеділок, 4 травня, зафіксовано 3 506 729 випадків зараження Covid-19. Одужали - 1 125 236 людей, померли - 247 470 осіб.

Україна знаходиться на 32 позиції антирейтингу,  між Румунією та Індонезією. 


До відома, станом на 4 травня в Україні вже виявили у 12 331 людини, з них 303 померли, а 1 619 — одужали. За добу зареєстровано 418 нових випадків інфікування.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: