Український фільм побив власний рекорд у національному прокаті

Український фільм побив власний рекорд у національному прокаті
Касові збори «Скаженого весілля» сягнули 50 млн грн

За тиждень фільм заробив ще 10 млн грн

Українська комедія «Скажене весілля» побила власний рекорд касових зборів у національному прокаті. Про це повідомив керівник Держкіно Пилип Іллєнко на своїй сторінці у Facebook.

«Касові збори «Скаженого весілля» вже не просто рекордні, а подолали знакову позначку у 50 млн. грн. На українському ринку цю межу долають далеко не всі фільми, в тому числі голівудські», - написав він.

Цього року таку планку, крім «Скаженого весілля», взяли лише 7 фільмів, серед яких марвелівські блокбастери «Веном», «Чорна пантера», «Месники: Війна нескінченності».

«Непогане конкурентне середовище у нашого фільму:)», - відзначив посадовець.

Зазначимо, що станом на 22 жовтня прибутки від продажу квитків на фільм, прем’єра якого відбулася 4 жовтня, становлять 40 040 839 гривень.

Попередній рекорд належав анімаційному фільму «Викрадена принцеса». За даними сервісу Box Office Mojo, в українському прокаті мультик зібрав близько 38,7 мільйона гривень.

Комедія «Скажене весілля» була створена компаніями «Прототип продакшн» та FILM.UA Group за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

У відомстві заявляли, що частка держфінансування становить 3 мільйони 240 тисяч гривень, загальний бюджет картини складає 10 млн 800 тисяч гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: