Віце-прем’єр Розенко: в Україні кількість безробітних за рік зменшилася на 60 тисяч

Віце-прем’єр Розенко: в Україні кількість безробітних за рік зменшилася на 60 тисяч
Павло Розенко у прес-центрі «Главкома»

В уряді запевняють, що катастрофічні прогнози по безробіттю не виправдалися

Станом на середину листопада в Україні на обліку стоять на 60 тисяч безробітних менше, ніж в минулому році. Про це в ході презентації комплексного дослідження «Створення сприятливого середовища для постійного підприємництва в Україні»заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, повідомляє «РБК-Україна».

«На сьогодні ми бачимо істотне зростання доходів держбюджету України і Пенсійного фонду України. Не виправдалися катастрофічні прогнози по безробіттю. Зараз на 60 тисяч безробітних менше, ніж у минулому році на обліку. ВВП також поступово зростає», - сказав він.

Розенко також підкреслив, що зараз уряд відчуває позитивні сигнали в реальному секторі економіки.

«Міжнародна організація праці - наші партнери і я сподіваюся, що наша співпраця буде продовжуватися. Хочу, щоб цифри, представлені в звіті, були покращені. Про такий оптимістичний сценарій я можу говорити через те, що завдання, які ставлять підприємці, ставить перед собою і уряд. Ми маємо підтримку в тому, що стосується викорінення хабарництва та бюрократії. Це стосується, в першу чергу, державних підприємств. Ми вже на сьогоднішній день відчуваємо позитивні сигнали в реальному секторі економіки», - зазначив віце-прем'єр.

Як повідомляв «Главком», прем’єр-міністр Володимир Гройсман побачив, що люди старше 45-ти років мають переваги під час прийому на роботу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: