Вихідні у травні: скільки українці відпочиватимуть і як працюватимуть банки

Вихідні у травні: скільки українці відпочиватимуть і як працюватимуть банки
Українці у травні матимуть додатково два вихідних 1 та 9 травня

У травні відділення банків працюватимуть у звичайному режимі, крім 1 травня (п'ятниці) і 9 травня (понеділка)

Українці матимуть у травні, як і щороку, додатково два вихідних, незважаючи на карантин.

В останній місяць весни буде 12 вихідних та святкових днів: до 10 субот і неділь додаються 1 та 9 травня.

1 травня - Міжнародний день праці – припадає на п’ятницю тож, згідно з розпорядженням Кабміну, вихідні будуть з 1 до 3 травня включно.

9 травня - День перемоги у Другій світовій війні. У зв’язку з тим, що святковий день припадає на суботу, рішенням уряду вихідні будуть з 9 до 11 травня включно.

screenshot_1_10

День пам’яті і примирення 8 травня 2020 року в Україні буде робочим, але скороченим на одну годину. Таким чином, разом з вихідними суботами та неділями травень традиційно звільнить українців від роботи на 12 днів. Робочими залишаються 19 днів.

У травні відділення банків працюватимуть у звичайному режимі з понеділка до п’ятниці, а суботу і неділю будуть зачиненими. Крім 1 травня, що припадає на п'ятницю і 11 травня - у понеділок. Ці будні дні будуть офіційними вихідними.

Нагадаємо, через загрозу пандемії коронавірусної інфекції Кабінет міністрів 11 березня запровадив обмежувальні карантинні заходи в Україні, які почали діяти з 12 березня і мають завершитись 11 травня.

Зокрема, уряд у рамках карантину через коронавірус заборонив з 6 квітня перебування у громадських місцях без вдягнутої маски чи респіратора, а також без документів.

Також влада закликає українців утриматись від шашликів, від прогулянок парками на найближчі два тижні у зв'язку з посиленням карантину в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: