«Запоріжгаз збут» збільшив кількість клієнтів майже на 2 тисячі

«Запоріжгаз збут» збільшив кількість клієнтів майже на 2 тисячі

Зараз послугами компанії користуються майже 500 тисяч споживачів газу

За останній рік кількість нових клієнтів ТОВ «Запоріжгаз збут» збільшилася на понад 2 тис. осіб. На сьогодні послугами компанії користуються  майже 500 тисяч споживачів газу.

У 2018 році нові клієнти «Запоріжгаз збуту» - переважно мешканці Запоріжжя. Це пов`язано із появою в областному центрі нових будинків, в яких використовують газ.

Переважна більшість клієнтів, які отримують послуги «Запоріжгаз збуту»  - це споживачі, які використовують природний газ для побутових потреб. Наразі їхня кількість досягла 500 тис. Обслуговування таких споживачів є найбільш затратним та трудомістким. Адже для побутових споживачів компанія має забезпечити щоденний прийом для опрацювання звернень, виготовлення та доставки рахунків, налагодити роботу різних каналів зв’язку, серед яких зокрема робота Контакт-центру та інших інформаційно-консультаційних і платіжних сервісів.

«Наша компанія створила для своїх клієнтів такі зручні сервіси як Контакт-центр та Особистий кабінет. Але ми не зупиняємося на досягнутому.  Наступний сервіс, який ми запровадили, це мобільний додаток – 104.mobile, який забезпечує швидку передачу показань лічильника та онлайн-платежі» - зазначила директор «Запоріжгаз збут» Тетяна Колеснікова.

Станом на 1 листопада борг побутових споживачів газу складає більше 700 млн грн. Нерегулярне розрахування споживачів Запорізької області за послуги газопостачання і є основною складністю роботи. Серед них частина пільговики та субсидіанти, за яких держава сплачує в формі клірингових бюджетних розрахунків, а їх неможливо використовувати для фінансування господарських витрат компанії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: