Запорізький автомобілебудівний завод починає виробництво нового автобуса

Запорізький автомобілебудівний завод починає виробництво нового автобуса
Автобус побудований на базі шасі Asia Star, тоді як конструкція кузова стала результатом власних розробок українського автовиробника

Салон нового автобуса з антивандальних матеріалів, дозволяє з комфортом перевозити 28 пасажирів, - прес-служба ЗАЗ

Запорізький автомобілебудівний завод запускає виробництво нової модифікації автобуса малого класу ЗАЗ А08. Про це повідомляє прес-служба Запорізького автозаводу.

Український автовиробник зазначає, що новинка стає логічним продовженням модельного ряду вже впроваджених у виробництві автобусів, серед яких вже є автобус малого класу ЗАЗ А07 і автобус середнього класу ЗАЗ А10.

«Модель ЗАЗ А08 дозволить в першу чергу задовольнити попит клієнтів на техніку, передбачену для експлуатації на приміських маршрутах, а також буде доступний і в шкільній модифікації», - зазначають у компанії.

Автобус побудований на базі шасі Asia Star, тоді як конструкція кузова стала результатом власних розробок українського автовиробника.

ЗАЗ А08 оснащується турбодизельним двигуном виробника силових агрегатів Weichai робочим об’ємом 3 л, потужністю 103/3000 к.с. і обертовим моментом 400 Нм, що відповідає екологічному стандарту Євро-5.

«Салон нового автобуса, в обробці якого використані антивандальні матеріали, дозволяє з комфортом перевозити 28 пасажирів, а загальна місткість салону становить 43 пасажири»,- повідомляють в ЗАЗ.

Також як стандартне обладнання встановлено автономний обігрівач і як опція доступний кондиціонер салону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: