Безкоштовний Wi-Fi у київському метро зникне

Безкоштовний Wi-Fi у київському метро зникне

Через брак фінансів інвестором було призупинено продовження будівництва Wi-Fi

Безкоштовний Wi-Fi у київському метро зникне цього літа. Про це 44.ua повідомила глава Департаменту економіки та інвестицій Наталія Мельник.

«Відповідно до умов інвестиційного договору в разі його дострокового розірвання, інвестор зобов'язаний демонтувати і вивезти з території Київського метрополітену майно, яке знаходиться в його власності, протягом шести місяців з дати припинення дії договору (до 1 липня 2018 року)», - сказала вона.

У зв'язку з невиконанням інвестором ТОВ «Москито Мобайл» взятих на себе зобов'язань дія інвестиційного договору фактично припинена 1 лютого цього року.

За словами Мельник, питання про залучення нового інвестора поки що не розглядається.

«На сьогоднішній день пропозиції про винесення на розгляд комісії питання проведення нового інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до будівництва Wi-Fi мережі в київському метро до Департаменту економіки та інвестицій не надходили», - додала вона.

Зазначимо, що в 2014 році був укладений договір про будівництво Wi-Fi у столичному метро. Інвестором проекту став ТОВ «Москито Мобайл», однак за три роки через брак фінансів продовження будівництва Wi-Fi було призупинено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: